Sunday September 1, 2019

Sunday, September 1st –
The Moon 🌚 in Libra β™ŽοΈ heralds a call for calmness yoga πŸ§˜β€β™€οΈ and serenity 😌, bringing a momentary lull in the frantic energy of the past few days and the coming week, which is filled with planetary confrontations πŸ‘Ί. Today, Jupiter urges for generosity and kindness 😘 and endows with a keener sense of optimism 🀩, but it is still the Virgo influence from the Sun, Mercury, Venus and Mars that is dominant. The aspect of Virgo ♍️ analysis πŸ“ˆ and criticism to beware of is going into judgment about our observations of others because of the threat of turning that judgmental element back on ourselves and we will be harsher than anyone else would be πŸ₯Ί. Saturn, Uranus and Pluto are still retrograde, making the systematic processing of information πŸ“Š and communication πŸ—£ much more important; and keeping it practical and reasonable can also be a challenge. The Sun β˜€οΈ in Virgo endows with added talent for being an effective communicator that enjoys intellectual stimulation and will probably look for new avenues through which to communicate ideas. Mars in Virgo promotes being a diligent worker πŸ‘©πŸ½β€πŸ’»who can sometimes be impulsive and have an overly optimistic and idealistic approach to life. The Venus ❀️ in Virgo downside is being a tad more prone to excesses, especially with food and sex. πŸ‘†πŸΌSpeaking of sex, here’s a tidbit most men don’t want to hear: The reason men have nipples is because we all started out female in the womb and male genitalia are an afterthought, an add-on πŸ™ƒ. lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *